четверг, 11 мая 2017 г.

ВІД БОГА: Анастасія


        — Головне, про що Я хочу сказати, це — впровадження принципу віддання! Воно повинно виникати одночасно з розкриттям духовного серця, і йому потрібно задавати усі можливі напрямки!
        Людям потрібно саме запропонувати варіанти позитивного розвитку! Всі вони хочуть отримувати — а треба навчити їх дарувати, віддавати, створювати, творити!
        Кожна людина може почати допомагати Богу: допомагати змінювати те, що погано. Але починати кожен може тільки з себе — завжди лише з себе!
        Кожен також може почати творити навколо себе маленький простір любові. Це — так просто, що зможе кожен!
        У зв'язку з цим, Я хотіла б кожному вашому читачеві подарувати промінчик кохання, його власний промінчик! Треба навчитися світити промінцем любові з духовного серця!
        Можна прийти до лісу, краще — навесні, але можна — і в будь-яку пору року. Треба встати поруч з берізкою і пальчиком руки доторкнутися до стовбура, погладити ніжно її — живу! — а потім відчути промінчик світла зі своїх грудей, який бере початок звідти, де живе любов. І — погладимо промінцем цього світла стовбур берізки: так само, як пальчиком.
        Повторимо це кілька разів — так, щоб явно відчути дотик.
        Це може зробити і маленька дитина, і її мама, і бабуся — а потім малюк зуміє навчити і тата, і дідуся.
        Цей промінчик є у кожного, треба тільки увімкнути світло любові.
        Звичайно, якщо немає поруч лісу або берізок у ньому — то можна і будь-яке деревце гладити...
        Потім треба буде навчитися світити промінчиком на будь-якій відстані — і дарувати так ніжність усім, кого любиш.
        Можна навіть на квіточках, що ростуть в горщиках у кімнаті, перевірити: вони стануть рости краще, це кожен помітить!
        Можна спробувати направити промінчик — нашої Землі та її гладити промінчиком, направляючи його вглиб: у Землі теж є серце... Треба ніжно-ніжно гладити: адже Земля — жива!
        А ще можна погладити промінчиком — Бога... Якщо погладити Бога — то кожен відчує у відповідь Радість Бога...
        ... Як би Я хотіла подарувати це знання усім людям:
        “Все навколо — любить тебе, людино! Саме тáк Абсолют створений Богом-Отцем! І, якщо всередині тебе виникає любов у відповідь, — то відбувається злиття: зникають замкненість та ізольованість — і натомість приходить Любов Всього Сущого! І всі енергії всесвіту, що присутні в людині, приходять тоді у гармонію!”.
        Це можна подарувати не тільки тим, хто стоять на порозі Вищих Посвячень. Це слід було би включити вже до самого початкового курсу по розкриттю духовного серця!
        Гармонія і Любов Абсолюту — ця медитація повинна стати фоновим станом, природнім способом життя, правильним самовідчуттям душі!
        Все вирішується через занурення свідомості у духовне серце!
        Але можу ще декілька прийомів запропонувати для самого початку — звичайно, для тих, хто вже побачити і відчути захотіли, але не виходить поки що. Я спробую кілька простих і доступних дій обмалювати, котрі могли б замінити ті звичні “міські” розваги.
        Адже чому так відбувається, що не може людина сприймати найважливіше — сама? Вимкнена в людині усвідомленість власна з дитинства раннього, оскільки звикла вона лише чужими ідеями та емоціями живитися! Ці ідеї та емоції чужі — у тому числі, і через телевізори, магнітофони — заповнюють їй ту порожнечу душевну, яка всередині від життя неусвідомленого існує!
        Потрібно вчити людей любити — і тільки тоді вмикається весь спектр сприйняття й усвідомлення душі людської!
        Наприклад, можна навчитися ходити по Землі. Можна згадати про те, що Земля наша — жива душа, і просто йти, обережно ставлячи стопи на тіло Землі, відчуваючи дотик до її поверхні. Це — дуже просто, це зможе кожен! Всього хвилин десять якщо так походити, то вже будуть наступати зміни перші. Цьому можна вчити і дітей. Якщо людина усвідомлює, що Земля — це душа жива, то, можливо, стане вона трохи більш розуміючою і доброю! Адже встановиться деякий зв'язок між душами: маленькою поки що людською — і величезною душею Землі. Цей зв'язок, якщо людина його почне відчувати, допоможе стати і здоровішими, і набагато щасливішими: адже це подібно до того, як дитя і мати поєднуються свідомостями взаємного кохання!
        Або — можна полежати на Землі, розкинувши руки, розслабившись, — і усвідомити, що ми летимо у космосі на планеті на ім'я Земля... Якщо вихователь або батьки так приляжуть відпочити з дітьми і розкажуть про всесвіт — то враження будуть більш значущими, ніж від каруселей на атракціонах!
        А якщо є можливість ночівлі у лісі, то незабутнім враженням буде полежати так, дивлячись на зірки...
        Ще можна торкатися руками до живої води. Вода має дивовижні властивості, котрі лише частково вивчені людьми. Якщо відчувати, що вода у чистій річці або озері лісовому — жива, то можна по-особливому і вмиватися, і купатися.
        Воду протягом віків використовували для зцілювання, і це засновано на здатності води змінювати свою структуру під впливом свідомості. Наприклад, коли рукою ми торкаємося до живого, ми можемо любов свою дарувати... І вода теж — буде пам'ятати це довго-довго...
        Можна вмиватися, купатися, взаємодіючи з дивовижним чудом, створеним Богом на нашій планеті, — водою, яка є однією з основних складових матерії живих організмів. Можна навіть поговорити з водою, попросити її очистити і вилікувати. Можна купатися, відчуваючи воду кожною клітинкою тіла. Через це і усвідомленість збільшиться, і здоров'я зміцніє, і запам'ятається це — як значиме!
        Ще можна вмиватися сонячним світлом. Треба не просто “обсмажувати” свої тіла, домагаючись рівної засмаги, а вступити у взаємодію з сонячним світлом! Адже енергія Сонця — така дивовижна! Вона існує на видимому і невидимому для людського ока рівнях, вона проникає у глибини нас! Можна стояти під сонячним потоком, як під водоспадом, — і у когось може вийти вправа “латіхан”. І людина така — не просто засмагне, а й радістю, і здоров'ям наповниться!...
        Звичайно, не можна пропонувати людям, далеким ще від пошуку істин духовних, занадто багато часу присвячувати подібним вправам. Але будуть корисні на природі для дорослих і для дітей — і спортивні тренування, і збір грибів, ягід, трав цілющих. Можна пригощатися дарами лісу: ягідками, листочками, травинками, котрі з'їсти захочеться. І подякуємо — за цей дивовижний дар! Це теж принесе зцілення і тілу, і душі! Дуже багатьох приверне саме цілющий аспект — і це непогано для початку.
        Можна навчитися радості — навіть і від прибирання сміття у тих місцях, де люди своєю недбалістю красу осквернили природну. Це ж — теж екологія, котрій потрібно людям навчитися!...
        Адже саме при взаємодії з живими і наповненими любов'ю і гармонією станами — і всієї природи, і конкретних рослин, тварин — люди можуть прийти до розуміння тієї Bеликої Любові, з якою все живе створено Богом!


Наводяться цитати з книги Класика духовної філософії та сучасність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий